Főoldal   Ország infók   Útravaló   Rólunk   Csirkefej
Ajánlott böngésző:
FireFox 2.x

Bejelentkezés


Elfelejtettem a jelszavam
Regisztrálom magam

Támogatóink

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Rólunk Nyomtat E-mail
2007 January 13, Saturday
A hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nem tetted!
No. 27 :
Valami azt súgta nekem, hogy nem kanyarodtok el Szibéria felé,mert ott egy kicsivel hüvösebb van mint Liverpoolban. Ez persze olyan üzenet, amit csak néhányan értenek.
Hozzászóló: Bukta • 2007-02-24 14:37:16
No. 26 :
Hello Timelyka,

Örülünk, hogy összejön Szibéria .
Mi addigra valszeg Ausztráliában fogunk figyelni.
Nyomatjuk a képeket és beszámolókat, amikor csak tehetjük. Aztán mi is várjuk a beszámolót .

Pip & TomCsi
Hozzászóló: pip • 2007-02-23 12:18:00
No. 25 :
Kedves Vándor,

Üdvözöljük Ficánkát! (Defi is .)

Egy Garmin Quest van nálunk. Erre ráfért valamennyi nekünk fontos, rendelkezésre álló térkép és a kütyü zsebben is elfér (így túrázás közben is jól használható). Térképeink: WorldMap; Utca szintűek: Singapúr, Malayzia, USA, Dél-Amerika egy része.
Mindent a WorldGate-nél szereztünk be; nagyon segítőkészek voltak.

Olvastuk Bea és Joe írásait és beszéltünk is velük. Nagyon jó fejek voltak és csupa jókat mondtak . A Kínába való belépésről eddig elég ellentmondásosak az infók, legutoljára egy Kínában élő ausztrál lánnyal beszéltünk. Ő azt mondta, hogy "One pack of Camel will take you really far at the border" , vagyis érdemes felkészülnünk néhány doboz cigivel a határátlépésre. (De hallottunk már Határőrök - Utazók focimeccsről is ázsiai határátlépés kapcsán.) Viccen kívül, Indiában mindenképpen megpróbálunk utánajárni a dolognak.

A track-eket eddig nem rögzítettük, de ha valami különösen fontos lenne, akkor írd meg.

Üdv, Pip & TomCsi & Defi
89.165.57.122
Hozzászóló: pip • 2007-02-23 11:38:49
No. 24 :
Hellocska Sasa! Tegnap este csüti volt és mégis elmaradt a Szomszédok szokásos tudósítása. Már hiányoljuk az infókat.

Kedves markomirko! Köszönöm előzékenységedet a névhasználattal kapcsolatban! Képzeld Zakopane-ba indult testvérem felvette velem a kapcsolatot; egy ideig Mr. Faszival pörgött, de aztán horvát barátjának fontosabb dolga akadt Kankossa-ban. Jól van, az út folyamán később talán összefutunk vele is.

Csirkefej
Hozzászóló: chicken • 2007-02-23 11:09:22
No. 23 :
Sziasztok!
Gratulálok a laphoz, szép, igényes, érdekes. Külön megemlítésre érdemes - szerintem - a képek nézegetése közben elsötétedő alap, nagyon elegáns megoldás. Persze, én is "elviselnék" sokszor ennyi képet, sztorit, de tudom, hogy haladni is kell néha. Felénk is kezdenek felgyorsulni az események, jegyek a kezemben, július 21-én indulunk. Ha meggondolnátok magatokat az útvonal tekintetében, júl-aug-ban találkozhatunk Szibériában. :) További jó utat, írjatok sokat: T.
Hozzászóló: certaldo • 2007-02-19 11:22:17
No. 22 :
sok-sok képet kérünk !
Hozzászóló: méhesgyuri • 2007-02-13 10:02:53
No. 21 :
A csirkefej sztorit csúúúnyán benéztem......
Hozzászóló: méhesgyuri • 2007-02-13 10:02:23
No. 20 :
Hajrá, Kollégák! Nyomjátok 1000-rel!! :)
Mutassátok meg a világnak! ... Magatokat :)
Üdv:
Zoley
(a fehér 90 200Tdi a Tétényi mellett :)
Hozzászóló: frankhiller • 2007-02-08 11:34:23
No. 19 :
Sziasztok Fiatalok!

Az MLRE fórumán olvastam vállalkozásotokról és gondoltam majd jól (meg)figyellek Titeket! (ez az esetleges látszat ellenére sem fenyegetés)
Mindig érdekeltek az utazók, különösen ha eszközként egy Landy-t választottak maguknak. Ugyan a weblap címe kicsit az LR Disco-ra utal, de ez bocsánatos, mert nem védeni, hanem megismerni indultatok . Egyébként az autótokat ismerjük, mivel másfél éves lányom (Ficánka) is nagy Landy fun, ezért a Ráday-n gyakran sétálgatva rendszeresen kikövetelte, hogy menjünk közelebb a gépsárkányhoz, nézzük és simizzük meg alaposan. Nem találtam rá utalást, hogy milyen GPS-(eke)t visztek magatokkal. Szabad tudni? Ismeritek Bea és Joe oldalát? Ők tavaly ősszel értek haza egy hasonló egy éves útról, szerintem találhattok náluk is érdekes infókat, bár ők alapvetően más irányba kezdtek. (http://beajoe.hu ) Az ő bicskájuk egyébként beletört az autó Kínába való bejuttatásába, remélem Nektek több szerencsétek lesz!
Jelentkezzetek minél gyakrabban, rendszeresen és sűrűn, ha lehet naponta (többször) és morzsálgassatok nekünk infókat az útról. Ha meg tudjátok oldani és szabad ilyer kérni, akkor mentegessétek a GPS trackeket és tegyétek hozzáférhetővé, hogy a navigáció mániások (lájkmí) hosszas és elnyújtott élvezkedésekbe kezdhessenek vele.

Jó utat Nektek!

Ficánka, S'Asszem és Vándor
(+ '96 LR Disco 300TDi külön üdvözli Defit!)

ui.: A bejelentkezési nevet persze sikerült elírnom, nem vador (vadőr) hanem Vandor azaz Vándor lennék
Hozzászóló: Vador • 2007-02-07 11:15:04
No. 18 :
Krőzusom Csirkefej a Privin!

www.privi.hu/csirkefej
Hozzászóló: Sasa • 2007-02-06 00:17:38
No. 17 :
Ma semmi sem történt azon kívül, hogy megjött a "sasos behívóm" a szakvizsgára, márc. 9-re, amitől jól betojtam és ami gyors gondolkodásra és az önsajnálat felszámollására késztetett. Remélem a következő 4 hétben nem is fog semmi történni a tanuláson kívül. Oké, tegyük fel, hogy Mesike megkeres, mert akkor neki nem mondok nevet, mert egészen belezúgtam. Ilyen ez, csak alázás kell és már startol is a lamúr. Ja meg uyge 1 hét sítábor, meg amjd Yamato is, de ezeken kívül tényleg semmi sem!

Hopp, a Csirkefej topiktól teljesen elérzékenyültem, olyan bodoggá tett. Rákerestem a skacra IWIW-en és természetesen ott is fent van a kis lurkó!

Hajrá!
Hozzászóló: Sasa • 2007-02-05 23:45:33
No. 16 :
Nyugodtan hozzászóhatsz csirkefejként! Lehetsz Első CSirkefej, ha gondolod, mert a csirkefej ugye mindannyian tunnyuk, mit jelent. Féltékenység? Gyarlóság? Én?
Hozzászóló: Sasa • 2007-02-05 20:12:36
No. 15 :
Nos, a csirkefej nevet egy tronbitorlo miatt el kellett hagynom. De lehet, hogy en bitoroltam.
Szeplossel az orulet megy tovabb. Csak barat beszelgetes, majd mentem randizni a salassal:)
Utana kicsi feltekenykedes. Itthon semmi erdekesseg, leszamitva, hogy 30 orult
kergetozik a rendorokkel a kossuth ter kornyeken. Kihalt a forradalmi hevulet
Arpadsavos felirat:)
Hozzászóló: markomirko • 2007-02-05 18:01:46
No. 14 :
Én a sebeimet nyalogattam, remélem a többiek találtak kellemesebbet a filológiára...

Na reggel optimistán ébredtem, fel is hívtam Mesit, hogy most mi a helyzet, mert tegnap egész nap fentem a fogamat, holott elég lett volna csak megmosni, vagy még azt sem. Erre Ő rutinosan mondta, hogy "gondolkodtam, cak barát". Ezt nem tudom, hogy hol tanulják meg a lányok, még a hangsúly is mindig ugyanaz. Én viszont mondtam, hogy nem barátkozok és még a számát is kitöröltem, hogy a menetrendszerűen megérkező elgyengülésemkor véletlenül se tudjam felhívni a nem kívánt barátság ügyében.

Vigasztalásul elmentem a szokásos szeánszra a Bárónőhöz. A böntetőjog szellemének megidézését megzavarta a reggeli erőspaprika evés által a beleimben kiváltott 56-os forradalmi hangulat. Az alhasi Kossuth-teret csak tetézte, hogy a Bárónő habos kávéval kínált, majd mikor már tényleg minden hasnyálmirígy problémával küzdőt megszégyenítően kigúvadt a szemem, elkészült a csokipuding is. Habbal. Megettem, majd sietve távoztam.

A többiekkkel ma nem sokat beszéltem, mert Hunfrey egész nap NLP-zett, Faja meg itt is, ott is, amott is volt, csak 3-szor beszéltünk. Egyébként az előbbiről kiderült, hogy mégsem olyan elegáns, mint egy vámpír, csak átvert bennünket a szombati hőstettével, viszont nálunk elindította két szép barátság kialakulását.

Na mára ennyit, rászólok a másik kettőre, hogy egy kis Fővinformmal kedveskedjenek Nektek. Én holnap jövök a vízállás-jelentéssel, ami nélkül nem lehet rendesen Világ körüki útra menni. Smaccantás!
Hozzászóló: Sasa • 2007-02-04 23:31:32
No. 13 :
Most akartam írni, de később fogok. Vacsi.
Hozzászóló: Sasa • 2007-02-04 20:46:22
No. 12 :
Szép nap után komoly visszaesés - egy kis háztályi felőlünk

Na ahogy ígértem beírok, csocsi, vagyis bocsi mindenkitől akit nem érdekel, hogy mi történt velünk (Bálint, Faja + én, köreinkkel bővítve), de már mindegy. Egyfajta blog.

Elmentetek ugye és mi lefeküdtünk. Utána reggel kelés volt, az gennyedzősebb fajta, inkább még aludtunk volna. Nem baj, elvittem Kittit teniszre, megvártam, öröm és szeretet. Az edző bácsi nagyon cinkosan súgta oda, hogy "kicsit elfáradt, pár órát kíméld, utána mindent lehet!". Nem lehetett.

Semmi baj, mert estére sikerült kierőszakolnunk egy kis boldogságot az Úrtól. Bálint Hufrey Bogart nyomdokaiban (stílus, elegancia)vette fel a kontaktust egy lánnyal. Mi sem akartunk lemaradni, kontaktáltunk is. Faja a Bodrival én meg egy bernáthegyit... vagyis azt a kislányt a tájcsiról, akiről vagy meséltem, vagy nem. CSodálatos volt. Egy éjszaka alatt több gyengédséget kaptam tőle, mint B-től 2 és fél év alatt. Bodri és Faja is nagyon édes-mézes-mázos-tükrösszives viszonyban voltak, de aztán megbeszélték, hogy a "cak barát" formációban haladnak tovább. Nálunk Piroska meg nagyon várta, hogy megcsóválhassa a farkát. Ezt csak a szóvicc miatt írtam, mert egyébként ugye semmi értelme.

Szóval Mesi + én igencsak boldogan keltünk fel reggel, meg is beszéltük, hogy este megint és akkor öröm és bódogtág. Egész nap azt vártam, hogy lássam, tanulni sem bírtam.
Nyugodtan tanulhattam volna, még vicceltünk is a Fajával, amikor extázisban vittem ki az állomásra, hogy biztos meg fog szivatni. Nem kellett volna ezzel viccelni, nyugadtan mondhattuk volna komolyan is.

Ja itthon megint lesz "közélet". Éledezik a Kossuth tér, a "Forradalmárok kérték"-ben Waszlavik nótákat hallhatunk szeretettel. K-ország.

Na jó, ha lesznek majd még írok és mégegyszer bocs, hogy a magánéletemmel traktálom a fórumtársakat. A Faja és Bálint m,agánéletéért nem vállalom a felelősséget.

A epizód végén Lenke néni bölcsességeit tessék ide képzelni!

Hozzászóló: Sasa • 2007-02-03 21:48:39
No. 11 :
Hello Katka, Reméljük teljesen meggyógyultál. Örülünk, hogy tetszik a honlap, igyekszünk minél gyakrabban infót és képeket tenni rá. Millió puszi és ölelés .
Hozzászóló: pip • 2007-02-03 14:32:38
No. 10 :
Hellocska, Nagyon köszi a hamuba sült pogit és az útravaló CD-t. Tökéletes válogatás; a Smiths számok visszahozták a tinikorunkat .
Hozzászóló: pip • 2007-02-03 14:29:36
No. 9 :
:) elmentek, es egybol kitort a botrany. rendorgordon-bontas.
Hozzászóló: csirkefej • 2007-02-02 13:46:15
No. 8 :
Sziasztok Világjárók!
Hát, nem semmi lépés, az tuti!
Hajrá! És sok szerencsét, jókedvet, meg mindent!
Éva
Hozzászóló: makaieva • 2007-02-02 11:30:23