Főoldal   Ország infók   Útravaló   Rólunk   Csirkefej
Ajánlott böngésző:
FireFox 2.x

Bejelentkezés


Elfelejtettem a jelszavam
Regisztrálom magam

Támogatóink

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Ha nyugalomra vágysz Nyomtat E-mail
2007 September 06, Thursday
Bali nem véletlenül az indonéz szigetvilág legfelkapottabb célpontja. Egész évben kellemes hőmérséklet (annak, aki a meleget szereti Laughing) , virágzó hindu kultúra, buja növényzet, zöldellő rizsföldek, és ráadásul gyönyörű tengerpartok.
Szerencsére a sok látogató ellenére is maradtak érintetlen részek (nem Kuta-ra gondolok
Cool), és most a turista áradat ciklikusságának előnyeit is kihasználhatod.
A sziget kulturális és művészeti központjának számító Ubud körül - a rizsföldek mellett - rengeteg a nyugati igények kielégítésére szolgáló, sok-sok extrával (medence, szauna, jacuzzi, stb.) ellátott villát építettek fel, melyek nagy része a korábbi lakók kiköltözése után most üresen, kiadásra várva árválkodik.
Az erős kínálati piacnak köszönhetően most az árak is elég barátiak. Láttam például egy hirdetést, amelyben az 5 évre szóló bérleti díj 50 millió rúpia, azaz átszámítva havonta kb. 16-17 ezer Ft volt.

Egy hasonlóban lakhatnál
Egy hasonlóban lakhatnál

Ha van otthon egy lakásod, esetleg házad és az abszolút nyugalomra vágysz, javaslatom a következő:
Add bérbe az ingatlant, vegyél egy repülőjegyet és költözz ki Balira. 5 év alatt garantáltan lelassulsz, és a befolyó, illetve kifizetendő bérleti díj különbözetből kényelmesen megélhetsz. Még dolgoznod sem kell Wink.

Ui: A közlekedés miatt sem kell, hogy fájjon a fejed. A távolságok kicsik, az üzemanyag olcsóbb, mint otthon (~100 Ft/l), egy Suzuki Samurai terepjáró bérleti díja egy napra ~1.400 Ft, egy Yamaha robogóé ~500 Ft. (Hosszabb távon még kedvezményt is kapsz.)

A hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nem tetted!
 
< < <   > > >