Főoldal   Ország infók   Útravaló   Rólunk   Csirkefej
 
Ajánlott böngésző:
FireFox 2.x

Bejelentkezés


Elfelejtettem a jelszavam
Regisztrálom magam

Szavazás

Támogatóink

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Elkezdtük a portál intenzív fejlesztését Nyomtat E-mail
2007 January 17, Wednesday
Most, hogy így kezdenek csökkenni a városban rohangálós, ügyintézős feladatok és elérhető közelségbe került az indulás, elkezdtünk komolyan foglalkozni a portál kialakításával. Már ideje volt, mert régóta ígérgetjük a weboldal elkészítését mindenkinek. Emlékeztet a dolog a szokásos informatikai projekt élményre. Amikor már nagyon égető a feladat, akkor elkezded komolyan venni és belefutsz abba, hogy akkor mész haza, amikor más munkába megy.

Szerda délután leültünk hárman (Pip, Tomcsi, Seró - köszi! Cool), többé-kevésbé véglegesítettük a koncepciót és megkezdtük az oldal kialakítását. A design-nal kapcsolatban már decemberben gondolkodtunk, így legalább a grafikai elemek korábban el tudtak készülni (köszi Józsi! Wink). A fejlesztések és a tartalom kialakítása azonban még hátravolt.
Csütörtök reggel 5 órára elég komoly előrelépést tettünk, így hihetővé vált, hogy lesz valami az oldalból. Ezen a lelkileg megnyugtató ponton letettük a gépeket azzal, hogy a hét vége felé folytatjuk és be is fejezzük a portált. Meglátjuk...

A hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nem tetted!
No. 1 :
A portál akkor fog élővé válni, amikor már úton lesztek és az érdeklődők azért fogják megnyitni, mert a rólatok szóló híreket szeretnék elolvasni.Ezt jó, ha tudjátok és ennek megfelelően minél több információt küldenétek magatokról. Vili?
Hozzászóló: Bukta • 2007-01-26 22:24:41
 
< < <   > > >