Főoldal   Ország infók   Útravaló   Rólunk   Csirkefej
 
Ajánlott böngésző:
FireFox 2.x

Bejelentkezés


Elfelejtettem a jelszavam
Regisztrálom magam

Szavazás

Támogatóink

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Felkerültek az új Yokohama abroncsok Nyomtat E-mail
2007 January 16, Tuesday
A régi gumi már sokat látott
A régi gumi már sokat látott
Defi ma megkapta új Yokohama gumi tappancsait (4+2 darabot), melyek reméljük, hogy a teljes úton elkísérnek minket. Az új gumiabroncsok, melyeket a Yokohama hazai forgalmazója, az Alcar Agrogumi Kft. kedvezményes áron adott számunkra, a cég telephelyén, a vásárlást követően pikk-pakk fel is kerültek az autóra.

Az eddigi MT-s (Mud Terrain) gumik helyett most AT-s (All Terrain) gumikat választottunk -> még optimisták vagyunk az útviszonyokat illetően.
Cool

A szervízből kigördülve azonnal érezhető volt a különbség, hihetetlenül puhán siklik a gép. Köszönjük az Alcar Kft-nek a rendkívül figyelmes ügyintézést, a támogatást és természetesen a gumik gyors és szakszerű szerelését.
Egyébként a választott Geolander G011 mintázatú gumikat minden terepjárós dicséri, akivel csak beszéltünk róluk.

A gumik mellé az előrelátó Hólánc Kft. - gondolva a hóban és sárban is biztos haladásunkra - négy hóláncot ajándékozott nekünk. Köszönjük! Smile Már alig várjuk azokat pillanatokat, amikor előszedjük és felcsattintjuk őket a gumikra. Még mindig gyorsabb megoldás, mint az elmosott hegyi utakat kettesben újjáépíteni.

A hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nem tetted!
No. 1 :
Baromi jók ezek az új gumik,remélhetőleg jól fogják bírni a gyürődést. Arra azért ne gondoljatok, hogy az egész útra elegendő lesz.
Hozzászóló: Bukta • 2007-01-29 22:04:43
 
< < <   > > >