Főoldal   Ország infók   Útravaló   Rólunk   Csirkefej
 
Ajánlott böngésző:
FireFox 2.x

Bejelentkezés


Elfelejtettem a jelszavam
Regisztrálom magam

Szavazás

Támogatóink

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Elindultunk Nyomtat E-mail
2007 February 01, Thursday
1 hónapos intenzív rákészülés után, végre elindultunk. Nagyon érdekes élmény volt már a felkészülés, gyakorlatilag új életet kezdtünk. Az elmúlt ~7 évben felhalmozódott és idő vagy érdeklődés hiányában le nem zárt minden ügyet el kellett intéznünk, illetve archiválni kellett ugyanennyi év anyagait és fel kellett készülni egy ~1 éves "expedícióra". Olyan volt, mintha egyszerre költöznénk, munkakört váltanánk és közben szerveznénk egy következő, teljesen új élet minél tökéletesebb megvalósításának feltételeit.

Még decemberben összeírtunk egy feladatlistát, és januárban elkezdtük sorra kipipálni a tételeket, de természetesen a feladatok elvégzése közben újak és újak generálódtak, amelyek lezárásával még csak az a felszabadító érzésünk sem lehetett meg, hogy csökkent a tételek száma.
Mindent összevetve ugyanakkor csodálatos érzés volt a készülődés. Igazán felszabadító húzni egy vonalat az életedben és minden felhalmozódott ügyet elintézni. (Csak vedd számba a körülötted függőben lévő apróságokat: lakásban javítandó / cserélendő dolgok; hosszú ideje megválaszolatlan e-mail-ek, bennük elintézetlen feladatokkal; lakásban rendezetlenül halmozódó papírok, dokumentumok; bosszantó apróságok az autón; hosszú ideje áhított, de idő hiányában megvásárolatlan dolgok; ... - Szerintünk mindenkinek vannak ilyen függőben lévő kis ügyei. Tongue out)
A készülődés igazán vidám része a családtól és barátoktól való búcsúzkodás volt. Mivel hosszú ideig húzódott az indulásunk, így lehetőségünk volt mindenkitől többször (akár hetente) elbúcsúzni. Szuper volt, több időt töltöttünk a számunkra fontos emberekkel, mint eddig bármikor Laughing.
Amikor már mindenkitől jól elbúcsúztunk és mindennel kész voltunk, akkor a február 1-i éj leple alatt elhagytuk Budapestet és elindultunk a nagy útra ... (csak az a fotó jött volna még össze Méhes Dzsordzsóval Cool; sebaj, a következő út előtt kettőt csinálunk Laughing)


A hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nem tetted!
No. 1 :
A jól sikerült indulás után hamarosan elhagyjátok a jó öreg Európát, úgyhogy mostmár jó lenne már valami hírt hallani rólatok. Irány egy istambuli Internetcaffe!
Hozzászóló: Bukta • 2007-02-04 12:41:38
 
< < <   > > >