Főoldal   Ország infók   Útravaló   Rólunk   Csirkefej
 
Ajánlott böngésző:
FireFox 2.x

Bejelentkezés


Elfelejtettem a jelszavam
Regisztrálom magam

Szavazás

Támogatóink

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Potyautas a fedélzeten Nyomtat E-mail
2007 February 05, Monday
Erzurm-ba érve furcsa hangokat hallottunk az autó jobb hátsó része felől. Kezdetben a kerékcsapágyra gyanakodtunk, azonban az egyenletes horkolásra emlékeztető hangok a megállást követően még tisztábban hallhatóvá váltak.

Csirkefej alszik
Csirkefej alszik
Rövid keresést követően az elemózsiás rekeszben megtaláltuk Csirkefejet, aki édesded álmát aludta. Felébresztését követően egy meglehetősen bizarr történettel állt elő, mely szerint még Budapesten csatlakozott hozzánk és útlevél, vízum, pénz, valamit oltások nélkül tette meg az eddigi távot. Poggyásza egy fogkefére, valamint egy zacskó kókuszos sütire korlátozódott.
Természetesen nem volt szívünk kitenni a kis himpellért, ráadásul egy érdekes ajánlattal állt elő: Ha elvisszük Budapestre - a hosszabb úton -, elárulja a madárinfluenza titkát.
Kíváncsiságunknak nem tudtunk ellenállni, Csirkefej pedig rutinosan teljes ellátást, valamint egy önálló blog szekciót is kialkudott magának. (Írásait a Csirkefej menüpont alatt olvashatjátok.)
Mondjuk e-képessége valószínűleg jól fog jönni az út során.


A hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nem tetted!
No. 1 :
Jó fej ez a csirke, én meg egyfolytában azon gondolkodom, hogy hogyan tud fogat mosni azzal a fogkefével, ami be sem fér a szájába. Lehet hogy hátvakarónak vitte magával?
Hozzászóló: Bukta • 2007-02-13 23:00:04
 
< < <   > > >