Főoldal   Ország infók   Útravaló   Rólunk   Csirkefej
Ajánlott böngésző:
FireFox 2.x

Bejelentkezés


Elfelejtettem a jelszavam
Regisztrálom magam

Támogatóink

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
A Taj Mahal tényleg nem gyenge Nyomtat E-mail
2007 March 31, Saturday
Az alábbi képet szerintem minden Agra-ba látogató elkészíti a mogul építészet kívül-belül - Shah Jahan császár utólag, a fia által elhelyeztetett halotti emlékművének kivételével - teljesen szimmetrikus gyöngyszeméről. Én sem maradhattam ki...

A szerelem szimbóluma
A szerelem szimbóluma

A fehér márvány mauzóleumot Shah Jahan császár építtette az 1631-ben, tizennegyedik gyermekük születése közben meghalt második felesége, Mumtaz Mahal emlékére.
A Taj ugyanebben az évben megkezdett építése 1653-ban fejeződött be, és a márvány intarziák (pietra dura) elkészítéséhez még Európából is érkeztek mesterek. Ráadásul a tervezők is okos srácok voltak, amit a 4 minaret és a központi rész távolságából gyorsan levettem...


Mielőtt különféle misztikus magyarázatokat kezdenétek keresni, elárulom, hogy előre gondoltak a földrengésekre. Az elrendezésnek köszönhetően ugyanis még az esetlegesen eldőlő oszlopok sem képesek kárt tenni a szerelmes pár sírhelyében.

Ui: Remélem egyszer én is fel fogok szedni egy olyan jó csirkecsajt, akivel ennyire fogjuk egymást szeretni. (Ezért még a "Csak barát" Klub tagságomat is hajlandó vagyok feláldozni.)


A hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj, ha még nem tetted!
No. 4 :
Én győztem, többet nem fogok mérgelődni a sok munkám elveszésén. A MÓDSZERT AJÁNLOM MÁSOKNAK IS.
Hozzászóló: Bukta • 2007-05-05 22:58:43
No. 3 :
Helló Csirke!
Új módszerrel próbálkozom. Worldben írok és amikor már minden készen van, egy húzintással bemásolom és már küldöm is. Ha sikerül, ezt a módszert fogom ezután alkalmazni.
Hozzászóló: Bukta • 2007-05-05 22:48:30
No. 2 :
Helló Csirkefej!Én azért úsztam volna egyet ebben a jó kis uszodában. Vagy mély volt a víz és nem mertél belemenni? Vagy egyszerűen csak elakadt a lélekzeted ettől az elképesztő látványtól?
89.133.35.111
Hozzászóló: Bukta • 2007-05-05 22:39:01
No. 1 :
Ez most egy próba, mert szerintem nem működik a rendszer, kb 5 üzenetem elveszett.
Hozzászóló: Bukta • 2007-04-24 23:38:48
 
< < <   > > >